Is an appeal admissible against a conciliation authority's ruling upholding territorial competence and declaring a conciliation request admissible?
No. The challenged ruling was not an appealable decision, and no irreparable legal harm was shown.
An authorization to proceed under Art. 209 CPC is not a decision, and by analogy the same applies to a conciliation ruling on ratione loci competence and admissibility. Any defect can be raised later in the merits proceedings; the alleged lack of competence can be reviewed by the trial court ex officio under Art. 60 CPC.